top of page
Transparant.png

Meeting

Tijdens het intake gesprek luisteren wij zorgvuldig naar uw ideeën en wensen voor  het event. Tevens overlopen we de verwachtingen die u van Forever Memories heeft als evenementen organisator van uw bedrijf.

Feedback

Jullie hebben gekozen om met Forever Memories samen te werken. TOP! Dan zetten we nu de puntjes op i en gaan we tot in detail bespreken en passen we aan waar nodig. Met ons oog voor detail zal het voor u al snel duidelijk worden dat het een event wordt met een Forever Memorie!

Follow-up

Forever Memories hecht enorm veel belang aan de feedback die volgt op een door ons georganiseerd evenement. Graag zitten we nog een laatste keer samen en horen we graag wat U van de samenwerking en organisatie van Forever Memories vond. En last but not least, vond U uw bedrijfsevent een Forever Memorie om nooit te vergeten.  

Concept

Naar aanleiding van ons intake gesprek gaan wij aan de slag en beginnen we met het brainstormen en laten we onze creativiteit de vrije loop. We spelen in op uw behoeften en creëren voor alles een geschikte oplossing. Hieruit zal een flexibel voorstel uitgewerkt worden dat al een groot beeld geeft van hoe jou event tot stand zal komen.

Planning

Tijdens de planning leggen we onze leveranciers en nodige contacten vast. We gaan op locatie bezoek met onze partners en bespreken met hun de doelstelling. We creëren een draaiboek en zorgen dat alles nauwkeurig in kaart wordt gebracht.

Budget

Samen met het concept loopt ook het budget. Volgens uw vooropgesteld budget werken wij een  gedetailleerde offerte uit per onderdeel van uw event. 

Coördinatie

Forever Memories zal ervoor zorgen dat van de opbouw tot en met de afbouw van u event alles vlekkeloos verloopt. U heeft tijdens het event geen zorgen en kan u focussen op uw gasten en genieten van elk moment.

bottom of page