top of page
Transparant.png

Visie

20220524_182657.jpg

Iedereen zien stralen van geluk, dan pas heb ik mijn doel bereikt.

Wat maakt een mens gelukkiger dan te zien dat je iedereen kan doen stralen van geluk. Planning, organisatie en styling overnemen en daarbij jullie veel tijd en energie besparen.

Kelly van "Forever Memories" neemt vol enthousiasme, creativiteit, liefde voor het vak, kennis en ervaring al deze zorgen en taken over. En zal zij jullie huwelijk, evenement of last memorie tot in het kleinste detail plannen met een vlekkeloos verloop van de dag. 

Door haar opleiding als evenementen organisator, bijscholingen volgend en reeds opgedane ervaring weet zij van al haar aangeboden diensten de Forever Memorie te maken voor al haar klanten.

Na haar opleiding ceremonieschrijven en spreken neemt ze dit onderdeel van huwelijken er wel heel graag bij. Een volledige persoonlijke ceremonie gevuld met rituelen naar haar klanten hun wensen. Op haar eigen manier van spreken, met gevoel voor humor en soms zelfs een traantje van geluk pakt ze jullie gasten volledig mee in een liefdesverhaal dat verteld worden zoals niemand het gewoon is.

Kelly Beyens

Zaakvoerder "Forever Memories"

bottom of page