top of page

Hoe staan we er nu voor met de nieuwe maatregelen tijdens events en huwelijksfeesten?

Graag maken we een nieuwe update die ons weer wat duidelijkheid dient te brengen in de organisatie en planning van evenementen en huwelijksfeesten, alsook onze koffietafels.

Wat is er veranderd sinds 6 december voor evenementen: binnen zijn vanaf 6 december maximaal 200 bezoekers toegelaten. Deze bezoekers geldt ook dat ze moeten zitten! Dit geeft als gevolg dat momenteel fuiven, grote evenementen, staande concerten, etc. niet meer zijn toegestaan. WEL kunnen er nog seminaries, grotere vergaderingen of dergelijke doorgaan, mits het strikt opvolgen van de regels.
Wat veranderde er voor huwelijken en koffietafels sinds 6 december: NIETS! Alle regels die reeds in voege waren, blijven gewoon geldig in tegenstelling tot de eventsector en horeca.

Graag sommen we de regels voor huwelijksfeesten nog even op:

  • CST + mondmasker

  • Geen maximum aantal gasten

  • Geen einduur

  • Dansen met mondmasker op is nog steeds toegelaten.

Forever Memories geeft jullie graag mee om eventueel extra sneltesten in te zetten voorafgaand het feest indien jullie dit wensen.


Hoe staat het nu voor onze koffietafels: ook hier is niets veranderd en blijven volgende regels geldig:

  • Tot 50 personen binnen en max 100 personen buiten hoeft er geen CST vertoont te worden, mondmaskers blijven wel verplicht bij het rondlopen en dit vanaf 6 jaar wanneer het binnen is.

  • Vanaf 50 personen binnen en 100 personen buiten dient de toegang te worden georganiseerd met CST, uitzondering hierop zijn de bijeenkomsten die thuis plaatsvinden zonder professionele horeca-activiteiten.


Forever Memories hoopt van harte dat iedereen gezond mag blijven en dat we weer snel ALLES mogen organiseren en plannen voor jullie!11 weergaven0 opmerkingen
bottom of page